Kórustábor Balatonfüreden

2014. július 17-től július 21-ig Balatonfüreden tartottuk meg az idei zenei táborunkat. Olyan külsős érdeklődőket is meghívtunk, akiknek van kóruséneklési múltjuk, és szeptembertől szívesen csatlakoznának hozzánk, énekelnének velünk. Cikk ...
 


 

2013. szeptember 15. - Ars Sacra művészeti hét programjaként koncert a nagytarcsai evangélikus templomban.

 

 


 

2013. június 29. szombat este 7 óra ...:::... Lumen Christi koncert a Párbeszéd Házában

2013 januárjától próbáinknak a Horánszky utcai Párbeszéd Háza ad otthont. Idén a megszokottnál néhány héttel később tartottuk a már hagyományosnak számító tavaszi nagykoncertünket, ami ezúttal az intézmény színháztermében került megrendezésre. Az új helyszín új érdeklődőket is vonzott, így a törzsközönségünkön kívül nekik is megmutathattuk, amit tudunk és egy jó hangulatú utazásra kalauzolhattuk őket a gospel zene világába. Az év elején csatlakozott új tagjainknak ez volt az első nagykoncertje, reméljük, mindannyian kedves emlékeket őriznek e jeles eseményről!

 


 

KÓRUSVERSENY

A januárban megkezdett munkánk igen célzottan zajlik, mert március 24-28 között a Budapesten megrendezendő XIV. Nemzetközi Kórusversenyen veszünk részt gospel kategóriában. 

Már konkrét híreket is lehet tudni a versenyről. Március 26-án, kedden este 7 órakor kezdődik a Művészetek Palotájában. A Fesztivál Színház ad helyet a gospel kategóriának és a verseny nyilvános lesz, szabadon, ingyen látogatható!!! 

Minden érdeklődőt szeretettel hívunk, hogy hallgasson meg bennünket (és persze a többi résztvevőt is), várhatóan egy igen jó hangulatú, kb. két órás programon vehet részt, aki ellátogat a MüPa-ba. Tudomásunk szerint 8 kórus szerepel aznap este: külföldi kórusok között a Lumen Christi Gospel Kórus is.

 


 

 


 


 


2014. november 23.

Budapest


kattints ide a feliratkozáshoz


kattints ide a megtekintéshez 

upcominggigs